Lahi Brahimaj – homazhe për dëshmorin Sadri Lokaj

0

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Lahi Brahmija me rastin e 21- vjetorit të përjetësimit të dëshmorit Sadri Lokaj, bëri homazhe dhe nderoi jetën e veprën e këtij trimi.

“Gjaku i dëshmorëve është vetë Liria. Lavdi!”, ka shkruar Brahimaj.

-Sponzor-