Rikthehet Kallashi: Njerëzit më njohin mbrapa shpinës

0

Pas një pauze është rikthyer Donjeta Kasumi e njohur si Kallashi , ajo ka rrëfyer për pauzën e saj në shoë bizz dhe në vallëzimin e saj .

Tani ajo do të vazhdojë edhe punën si valltare po do të jetë edhe pjesë e ekraneve televizive.

 https://youtu.be/SOX0l0aAdlo
Sponzor

“Isha gati në depresion gjatë karantinës, i mbylla të gjitha rrjetet sociale tani u riktheva…”, tha ajo.

-Sponzor-