AZEL sonte ka lansuar projektin e tij më të ri me titull “DON DON” (video)

0

Hip-hop artisti shqiptar i njohur me emrin artistik “AZEL”, ka publikur video-klipin e tij më të ri me titull “DON DON”.

AZEL ëshë është nje artist nga Prizreni i cili ka lindur në Gjermani. Por ka zgjedhur që talentin e ti për muzik ta ushtrojë në vendlindjen e ti në Kosovë! Aij ka theksuar se nuk do të ndalet më këtë projekt, pas “Don Don” i ka dhe pesë projekte të tjera, të cilat do publikohën gjatë kësaj vere.

Sponzor

Don Don është një projekt i cili është mirëpritur nga ndjeksit e ti, që kur e ka publiku si demo në rrjetet sociale, është shprehur menagjeri i AZEL-it.

-Sponzor-