Pas Mustafës, japin dorëheqje edhe nënkryetarët e partisë

0

E përditësuar:

Ashtu siç raportoj e para Gazeta NewBorn për dorëheqjen e Isa Mustafës, në LDK pritet të këtë dorëheqje tjera.

Sponzor

Gazeta NewBorn, mëson se përveç Mustafës, dorëheqje do të japin edhe nënkryetarët e partisë dhe disa keyetarë të degëve.

______

Lidhja Demokratike e Kosovës pas pak pritet të mbajë një mbledhje urgjente pas rezultatit katastrofal dhe më të keq që ka pasur ndonjëherë në historinë e saj 30 vjeçare.

Gazeta NewBorn, mëson se së shpejti do të organizohen zgjedhjet e brendshme, ku do të ketë ndryshime rrënjësore.

Ndryshime do të ketë në Kryesi, Këshill të Përgjithshëm dhe nepër degë, përfshi ndryshimin e kryetarëve në shumicën prej tyre.

Poashtu, ndryshime do të ketë edhe tek nënkryetarët dhe kryetari i LDK-së.

NewBorn, më tej mëson se kandidati më i votuar pritet të jetë kryetar i LDK-së ndërsa kandidatët më të votuar do të jenë pjesë e Kryesisë si dhe nënkryetar të partisë

-Sponzor-