3 palë në një linjë

0

Po shihet një festë në 3 tabore për ndalesën e Ekipit Negociator të udhëhequr nga Fatmir Limaj.

Njëra palë në 8 vite kishte vajtuar se presidenti po udhëheq pa kokë dhe do sjellë marrëveshje të dëmshme për vendin, pala tjetër ajo serbe nuk pranoni që Fatmir Limaj të ishte në krye të bisedimeve sepse e dinin që Limaj në asnjë mënyrë nuk do pranonte asnjë marrëveshje që e cenon apo shkelë integritetin e shtetit tonë dhe në anën tjetër presidenti i cili falë opozitës të cilët pa rreshtë e akuzuan tashmë i bënë një nder duke i hapë rrugën të cilën e deshi gjithë kohën, pra ti prijë bisedimet pa pengesa.

Sponzor

Pra, me një fjalë njëri tabor opozitar e bëri president, tjetri e bëri kryenegociator!

Albert Maxhuni, Anëtar i Kryesisë së NISMA’s

-Sponzor-