40 Sarandat në një ekspozitë

0

Muzeu i Kosovës në bashkëpunim me ambasadën e Shqipërisë në Kosovë, sot pasdite prezantuan ekspozitën e 40 Sarandave.

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë Qemal Minxhozi ka thënë se kjo iniciativë ka ndodhur për dhjetëvjetorin e pavarësisë së Kosovës dhe fokusi kryesor ka qenë promovimi i bukurive të bashkisë së Sarandës dhe 40 Sarandave nga Kosova.

Edhe Saranda Bugujevci, e cila ishte pjesë e 40 Sarandave vlerësoi se ka qenë një ide interesante për këtë nismë.

-Sponzor-