47% e qytetarëve besojnë se Kadri Veseli dhe PDK do ta luftojnë korrupsionin

0

Shikuesit e emisionit Pressing Zgjedhor në T7 kanë pasur mundësi të votojnë drejtpërdrejt në sondazhin “Cila parti besoni se do të luftojë korrupsionin?”.

Këto janë rezultatet e këtij votimi:

Thirrja për të votuar në këtë sondazh ka kushtuar 50 centë. Në votim kanë marrë pjesë disa mijëra qytetarë.

-Sponzor-