6 shenjat që tregojnë se po plakeni

0

Nuk janë vetëm rrudhat apo humbja e elasticitetit të lëkurës. Plakja na dërgon edhe sinjale të tjera.

Më poshtë po ju përmendim disa prej tyre:

Reagoni me vonesë
Plagët marin kohë për tu shëruar
Nuk i mbani dot sendet e rënda
Cilësia e shikimit përkeqësohet
Shtim në peshë dhe vështirësia për ti humbur kilet
Shpesh jeni të palumtur dhe mund të kaloni në depresion edhe për arsyen më të vogël.

Të qenit i trishtuar nuk do ta bëjë jetën më të shkurtër, por do ta prishë cilësinë e saj. Mos lejoni që kjo të ndodhë!

-Sponzor-