Gruaja e Ivanoviqit zbulon me në fund vrasësin e burrit të saj

0

E veja e presidentit të Iniciativës Qytetare Oliver Ivanoviq, Milena Popoviq Ivanoviq ka mohuar spekulimet se Aleksandar Vuciq disa ditë para vrasjes ka refuzuar ta pranojë gruan e Ivanoviqit në Presidencën e Serbisë në Beograd.

“Ky informacion nuk është i saktë. Ata kishin rënë dakord paraprakisht për t’u parë, por deri te ai takim nuk erdhi, tha Milena Popoviq Ivanoviq për “Danas”.

Pas deklaratave të presidentit të Serbisë se “ndihmoi Ivanoviqin më shumë se politikanë të tjerë”, në qarqet e larta politike ka pasur spekulime në lidhje me refuzimin e pretenduar të Vuçiqit në prag të vrasjes në Presidencën e Serbisë mori udhëheqësin SDP.

Vuçiç gjithashtu në një nga stacionet televizive të Beogradit, tha se “Ivanoviq dhe gruaja e tij u takuan disa herë me te në Qeveri dhe Presidencë”.

Sipas informatave jozyrtare, Oliver Ivanoviq gjatë një takimit me Vuçiqin dha emrat e njerëzve të cilët e kërcënojnë sigurinë e tij.

Ajo thotë se dikush nga serbët e Kosovës e kanë vrarë burrin e saj të dirigjuar edhe nga Beogradi.

-Sponzor-