A beson Nexhat Daci në Zot?

0

Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës Nexhat Daci është i ftuar në emisionin Tête-à-Tête me Berat Buzhalën në T7.

Nexhat Daci ka folur për besimin në zot. Tregon se sa religjioz është.

‘Unë besoj thellë në atë që jam mysliman. Vetëm një Ramazan e kam mbajt në tetëvjeçare. Xhaminë përballë e kam dhe shokët më të mirë hoxhallarë i kam pas por kurrë nuk kam shku. Por nuk them që unë jam i krishterë”, thotë Daci.

A beson ai në Zot?

“Besoj. Vetëm në një zot po”, tha Daci.

Por ai nuk e di nëse ka jetë pas vdekjes.

“Nuk e di. Nuk jam shkencëtar i asaj”, shpjegoi Daci.

-Sponzor-