A do të falet Kurban Bajrami? Flasin për Gazetën NewBorn nga BIK-u

0

Nuk dihet ende nëse do të falet apo jo namazi i Kurban Bajramit të premtën.

Në një përgjigjie për Gazetën NewBorn, Bashkësia Islame e Kosovës, nuk e kanë mohuar e as pohuar një gjë të tillë.

Sponzor

Nga BIK-u për Gazetën NewBorn, kanë thënë se ky institucion do të mbajë një mbledhje e ku do të vendos rreth faljes së Kurban Bajramit.

“Nuk e dijmë ende, sot do të kemi një mbledhje të Këshillit dhe do të vendosim” deklaruan për Gazetën NewBorn nga BIK-u.

-Sponzor-