A e dini dhëndërr i kujt është Kadri Veseli!?

0

Kryetari i PDK-se dhe kandidati per kryeminister, Kadri Veseli është i martuar me Violeten dhe kanë 4 fëmijë, 1 vajzë dhe 3 djemë.

Portali merr vesh se Kadri Veseli është dhëndërr i Llapit, bashkëshortja e tij Violeta është nga fshati Shajkofc i komunës së Podujevës.

Kadri Veseli njëherit është edhe kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), ndërsa njihet si njëri nga liderët që në shumë takime është i shoqëruar nga bashkëshortja, Violeta.

-Sponzor-