A e dini se kush është gruaja e hoxhë Shefqet Krasniqit?

0

Shefqet Krasniqin të gjithë e njohim, herë për mirë e herë për keq, herë për deklarata të buta e herë të forta. Deklaratat e tij madje janë debatuar e komentuar shumë në rrjetet sociale dhe përtej, shkruan Gazeta NewBorn.

Shefqet Krasniqi, ndonse fol shumë për gra, të drejtat dhe liritë e tyre shpeshë herë duke u thirrur edhe në shiriatin arab, ai asnjëherë të vetme nuk e ka publikuar qoftë edhe një fotografi me të, transmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Nuk dihet arsyeja se përse Krasniqi nuk publikon fotografi me gruan e tij në rrjetet sociale.

Por jo vetëm kaq Shefqet Krasniqi, përveç gruas nuk ka publikuar fotografi as me anëtarët tjerë të familjes. Mbetet të shihet nëse Shefqet Krasniqi do ta publikon ndonjë foto me gruaj dhe familjen e tij siç bën hoxha nga Shqipëria, Elvis Naci.

Nga burime të afërta thuhet se S.Krasniqi është gruaja e Shefqet Krasniqit/Gazeta NewBorn/

https://www.facebook.com/TaNjohimKrijuesin/videos/752016471670217/

-Sponzor-