A e keni ditur çka janë mes vete Leonora Jakupi dhe Rexhep Selimi?

0

Të dy jetojnë në Prishtinë.

Leonora në lagjen “Dardania” e Rexhepi në “Breg të Diellit”, por vendlindja e tyre, siç edhe dihet nuk është Prishtina.

Jakupi dhe Selimi kanë origjinën nga i njejti fshat i Skënderajt.

Familja e Leonora Jakupit dhe ajo e Rexhep Selimit kanë prejardhje nga fshati Aqarevë i Drenicës.

Pra të dy janë kushërinj mes vete dhe sigurisht se janë krenarë për origjinën, pas fshati i prindërve të tyre njihet si vend që ka dhënë shumë për lirinë e Kosovës. Transmeton Gazeta NewBorn

-Sponzor-