A e keni ditur se deputeti Frashër Krasniqi ka qenë reper! Ja tekstet banale që i shkruante

0

Kënga e publikuar në vitin 2005 e Krasniqit (këtu: Frizzle) në bashkëpunim me reperin Ekrem Gjelbrim, e quajtur “Paralajmërim” përmban një tekst që në bazë shpërfaq sa i fuqishëm dhe rrezikshëm është tani deputeti i PSD-se, i cili në fillim të tekstit shpjegon domethënien e emrit të tij.

“E kapi mashën të njeki, deri të djegi pa qëllim”, është një pjesë e tekstit, e shoqëruar me një vetëportretizimn nga Krasniqi- të tillë si djalë që përdorë substanca ilegale, si djalë që nuk brengoset aspak e si dikush që “e rreh kamerierin shpulla”

Fjalori i Frasher Krasniqit kur ishte (Kengetare-Reper)Ekremi GJ ft Frizzle(Frasher Krasniqi) Kujdes duhet te degjohet +18

Posted by Kosova Republikë on Saturday, September 30, 2017

-Sponzor-