A e mbani mend ‘Shpresën e vogël’ në ‘Përrallë me tupan’, sot nuk mund ta besoni si duket

0

Ka qenë ndër aktorët me të mira të emisionit ‘Përallë me tupan’, shkruan Gazeta NewBorn.

Ajo emrin në këtë emision e ka pasur Shpresa. Me batuta ka bërë shumë shikues të këtij emisioni të qeshin, trasmeton Gazeta NewBorn.

Sponzor

Por ku është Shpresa tani? Gazeta NewBorn mëson se ajo e ka lënë humorin dhe po planifikon projekte të reja/Gazeta NewBorn/

-Sponzor-