A e mbani mend Virin tek Icha…Në jetën reale ai është i martuar me ‘armikën’ e Ichës

0

Seriali ‘Utteran’ është serial Indian i cili u bë shumë i dashur për publikun kosovar

Është pak e çuditshme por kultura indiane sipas këtij seriali po del të jetë e pëlqyshme nga shqiptarët.

Sponzor

Një serial i bazuar tërsisht në kulturën dhe traditën hindu, ka gjetur pëlqim të madh tek publiku ballkanas, një serial ky ku personazhet vihen shpesh para sporvës së traditës.
Njëri ndër personazhet kryesore të fillimi të këtij seriali ishte edhe Viri, djali bukurosh i cili rrëmbeu zemrat e shumë vajzave.

 

Roli i tij ishte ai i një djali të sjellshëm, i cili dashurohet në Ichën, e pastaj edhe Icha në të, por që duke qenë i pashëm e bën edhe Tapasjën të dashurohet në të duke krijuar kështu një dramë të vërtetë dhe duke krijuaj një ‘armiqësi ‘ midis dy vajzave.
Por, në jetën reale Viri është i martuar pikërisht me Tapasjën, vajzën e cila luante rol negative në serial.

Shikoni më poshtë fotografitë e tyre të përbashkëta nga jeta reale

 

-Sponzor-