Home Show Biz A gabon Tuna për këtë që po ia bën djalit

A gabon Tuna për këtë që po ia bën djalit

0

Emri i Altuna Sejdiu lakohet aq shumë ne rubrikat rozë e sidomos këto ditë e fundit në lidhje me deklaratën e Robertit në raport më Tunën.

Është përfol aq shumë lidhja e dy kunatave të famshme të estradës ku ato dyja nuk i flasin njëra tjetrës e sipas asaj që Roberti u deklarua është faji i gjithi të Tuna.

Sponzor

E se pse është faji ai nuk dha detaje por ajo që u kuptua është se Tuna ka problemë më të gjithë e jo Nora.

Është e gjitha kjo apo qëndron diçka më e madhe dhe e pa falshme në familjen Berisha dhe në mes dy kunatave.

Mbetet të flet koha edhe për një të vërtetë se pse kjo marrëdhënie nuk do funksionoi kurrë.

E nga të gjitha këto Tuna u tregua indiferente si të mos ngjante asgjë ajo vazhdon më përditshmërinë dhe rritjen e djalit.

Duke qenë person publik a është patjetër që ta ekspozon edhe fëmijën.

A do jetë ky një veprim jo i mirë karshi fëmijës.

Dhe pavarësisht të gjitha këtyre rreziqeve që shfaqin rrjetet sociale mami Tuna nuk i reziston dot imazheve të Tianit.

Ajo ka ofruar një fotografi duke bërë dush e që pamja e çdo fëmije është engjëllore e të tillë ka dhe Tiani i vogël që mami Tuna ia humb pak privatësinë e të birit.

-Sponzor-