A mbani mend ‘Xheki qeni’ (Daja Skender) tek serial ‘Mahmutovitët’ dhe ‘Familja Moderne’, ja çka bën ai sot

0

Seriali humoristik Mahmutovitët dhe Rexhepovitët është i krijuar nga imagjinata e aktorit të madh, Adem Mikullovci

Si Mahmutovitët, si Rexhepovitët, janë dy familje të njohura në krahinën “Llap e Gollak”. Këto dy familje të mëdha janë të njohura si trima, të fortë, bujarë e Belagji! Këto dy familje, Mahmutovitët dhe Rexhepovitët, ka shekuj që janë në hasmëri, edhe pse kurrë nuk janë vrarë mes vete, shkruan Gazeta NewBorn.

Si Mahmutovitët, si Rexhepovitët, janë dy familje të njohura në krahinën “Llap e Gollak”. Këto dy familje të mëdha janë të njohura si trima, të fortë, bujarë e Belagji! Këto dy familje, Mahmutovitët dhe Rexhepovitët, ka shekuj që janë në hasmëri, edhe pse kurrë nuk janë vrarë mes vete, transmeton Gazeta NewBorn.

Pjesë e këtij seriali ishte edhe ‘Xheki qeni’, emri i vërtetë Luan Jaha. Pas këtij seriali, Luan Jaha ishte pjesë edhe e Familjes Moderne, madje vitin e kaluar ishte pranuar të jetë edhe drejtor i serialit ‘O sa mirë’, njëri ndër serialet më të shikuara në vend.

 

 

 

 

-Sponzor-