Agjensioni turistik “Miroci” kompani që ju bëni të ndiheni rehat gjatë udhëtimit tuaj

0

Shumë herë zhgënjeheni gjatë udhëtimit që bëni si në bregdete ashtu edhe në vende të ndryshme të Evropës.
Ndodh që për shkak të jo transparencës dhe së kompanive dhe shkaku që teknologjia makinerisë të jetë jo e duhur për udhëtim.

Kompania turistike “Miroci” nga Juniku tani ka një nderë teknologjit më të reja të autobusave gjë që ju bënë të ndiheni rehat gjatë udhëtimit tuaj.

Sponzor

Ju keni vendos të bëni pushimet në bregdete atëherë ne ju prezantojmë kompaninë “Miroci” ku do të jeni të kënaqur me udhëtimin.
Kompania “Miroci” udhëton çdo ditë Durrës- Shëngjin – Velipoj
Çdo natë: Pejë- Ulqin -Pejë
Çdo natë: Pejë – Vlorë – Sarandë -Ksamil

Kompania turistike jo vetëm kaq, kjo kompani bënë edhe arazhmane turistike siç janë në bregdetet e njohura Turqi – Antalia.
Bën shitjen e biletave të avionëve dhe tragetit.

Numrat kontaktues: 044 117 142
049 117 142 049852 580
Mirë se vini

-Sponzor-