Albini i dëshpëruar, largohen kallaballëk aktivistë, këto janë fjalët e rënda në drejtim të Kurtit

0

Aktivistja e Lëvizjes Vetëvendosje, Teutë Rrusta ka thënë se ajo së bashku me disa aktivistë të sekretariat të përgjithshëm, të cilët kanë pasur edhe role të ndryshme pothuajse në të gjitha komunat , nuk do të jenë më pjesë e VV-së.
Këtë ajo e ka bërë të ditur përmes një konference për media, duke shtuar se vullnetin e tyre politik ata e shprehin në forma të ndryshme.

Gjatë konferencës ajo foli për shumë pakënaqësi të këtyre aktivistëve dhe mospajtimet e tyre me zhvillimet e fundit në vend.

-Sponzor-