Angela Merkel del e bën shoping për vikend

0

Kancelarja e Gjermanisë, e cila është njëherit edhe politikanja më e fuqishme në Evropë, Angela Merkel, ka bërë një veprim të çuditshëm, shkruan Gazeta NewBorn.

Ajo është parë duke bërë shoping në njërën prej marketeve të Gjermanisë.

Sponzor

Fotografia është realizuar sot, dhe është dërguar ekskluzivisht për Gazetën NewBorn.

Kjo tregon se Merkel është e thjeshtë dhe e barabartë me qytetarët e vendit të saj, dhe nuk është prej atyre që konsumon ose e pëlqen lluksin.

-Sponzor-