Anton Quni publikon foto të rralla: Koha kur edhe ne ishim ROSU, FIT, Njësi Speciale, Forca Komando…

0

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Quni, në faqen e tij në facebook, ka publikuar disa foto të rralla gjatë luftës në Kosovës, si dhe foto të Njësisë Speciale të Kosovës. “Para 20 viteve, koha kur edhe ne ishim ROSU, FIT, Njesi Speciale, Forca Komando – alfa dhe omega për misione të pamundura. Krenar me ju. Tradita vazhdon…”, ka shkruar Quni, transmeton Gazeta NewBorn

Fotografia e Anton Quni

Fotografia e Anton Quni

Fotografia e Anton Quni

Fotografia e Anton Quni

-Sponzor-