Ardian Maraj ka nevojë edhe për një pjesë të shumës së parave për tu nisur më pas për shërim në Turqi

0

27 vjeçari, Adrian Maraj nga Vrella e Istogut, vuan nga Dg NEURALGIA PERSTENSPARETIS THORACIS secravich pp.pectus excavatum.

Pas dy operacione, Adriani duhet operuar urgjent jashtë vendit për të tretën herë, pasi që operacioni i tretë është i rrezikshëm, dhe duhet të kryhet në spitalin “Medicana Hospital”,në Turqi.

Sponzor

Për operimin e tij në Turqi nevojitet shuma prej 30.000 euro, dhe të ardhurat për familjen e Adrianit janë të pa përballueshme.

Deri më tani janë mbledhur një shumë e parave, por duhet edhe një pjesë e madhe që Ardiani të niset për në Turqi.

Gazeta NewBorn, ka raportuar vazhdimisht për këtë rast. Gazetarët tanë kanë qenë edhe në Spitalin e Pejës, ku gjendet Ardiani për ta parë nga afër gjendjen e tij shëndetësore, e cila me të vëretetë ishte tejet e rëndë dhe shumë sfiduese.

Nga ana tjetër, jeta tij çdo ditë e më shumë po përkeqësohet, andaj jeta e tij varet edhe nga njerëzit vullnet mirë.

Kërkojmë ndihmën tuaj, t’ia kthejmë buzëqeshjen Adrianit që të jetojë me të gjithë si ne!

Nr. i xhirollogarisë

ACCOUNT NUMBER1506001005293811

SWIFT CODE RBKOXKPRXXX IBAN NUMBER XKO51506001005293811

Ardian Maraj Nr.kontakues +383444074

Ardianin mund ta ndihmoni duke dërguar edhe mesazh përmes kompanisë telefonike VALA në numrin 55244 i cili kushton 1 euro.

-Sponzor-