‘As Thaçi e as Haradinaj nuk janë të akuzuarit e Gjykatës Speciale’

0

EU Observer, një medium i pavarur që mbulon zhvillimet brenda Bashkimit Evropian dje raportoi se presidenti Thaçi dhe deputeti Daut Haradinaj janë dy të personat e parë që do të ballafaqohen me institucionin gjyqësor të Gjykatës Speciale.

Por, kështu nuk po del të jetë në tekstin e amandamentuar të këtij mediumi. Kjo histori ishte amandetuar më 6 janar për të sqaruar së EUobsever nuk kishte informacione të përvilegjuara për aktakuzat e Gjykatës Speciale për Hashim Thacin apo Daut Haradinaj.

Sponzor

Teksti origjinal thotë “Daut Haradinaj dhe Thaci, të dy ish komandat të UCK-së pritet që të përballen me rastet Gjykatën Speciale”.

“Mediat ballkanike kanë spekuluar se Thaci dhe Haradinaj janë dy komandantët e UCK-së të përfshirë në hetimet e Gjykatës Speciale” thuhet në sqarimin shtesë të EUObserver.

-Sponzor-