Balje ka filluar pushimet me bashkëshortin e saj

0

Deputetja nga radhët e partisë 6+ ka postuar një fotografi nga këto pushime, ku shihet se po kalon kohë shumë të mirë dhe relaksuese krahë bashkëshortit të saj.

Ajo me këtë fotografi ka treguar se bashkëshortin e ka gjithmonë prapa saj, madje duke e shkruar këtë.

Sponzor

Duda nuk ka zbuluar vendin se ku kanë zgjedhur t’i kalojnë pushimet e kësaj vere.

-Sponzor-