Banorët e Baicës, Domanekut e Tërdevcit i japin mbështetje të fuqishme PDK-së dhe Ferat Shalës

0

Kandidati për deputet nga PDK-ja, Ferat Shala, ka takuar sonte banorët e fshatrave Baicv, Domanek e Tërdevc.

Prej aty Shala ka marr përkrahje masovikisht të fuqishme për të dhe PDK-në.

Shala, ka thënë se banorët e këtyre fshatrave e nderojnë vendin e tyre duke dëshmuar se kujt i besojnë.

Banorët e Baicës, Domanekut dhe Tërdevcit masovikisht dhe fuqishëm po i japin mbështetje programit dhe vizionit të…

Posted by Ferat Shala on Friday, September 20, 2019

-Sponzor-