Bastisje e madhe në klube të natës. A është ky luftim kundër prostitucionit si kriter për liberalizim të vizave?

0

Një aksion i Policisë së Kosovës ka ndodhur sonte para pak minutave në njërën prej vendeve ku po bëhej muzikë e natës.

Mbetët të shihet nëse ky aksion ka të bëjë me kriterin e ri për luftimin e krimit dhe prostitucionit për liberalizimin e vizave.

Sponzor

Aksioni ka ndodhur në rajonin e Drenicës, konkretisht tek fshati Llapushnik, në magjistralën Prishtinë-Pejë.

Lajmi i Fundit:Bastisje e madhe ne muzika te nates. Fillon luftimi i prostitucionit si kriter per Liberalizim te vizave?

Posted by Gazeta NewBorn on Friday, November 9, 2018

-Sponzor-