Bebe Rexha viziton në spital fëmijët e sëmurë, këndon bashkë me ta

0
Si të gjithë kolegët e saj këngëtarë edhe Bebe Rexha ka qenë shumë e angazhuar me data këto ditë.

Mirëpo ajo kohën e lirë ka zgjedhur ta shfrytëzoj duke vizituar një spital të fëmijëve në Los Angeles.

Ajo madje nëpërmjet një postimi ka treguar se ka kënduar bashkë me ta.

”Duhet të ndalesha te Spitali i Fëmijëve në Los Anxhelos dhe të këndojë këngë me pacientë. Ata ishin shumë të mirë dhe të fortë”, ka shkruar Bebe.

-Sponzor-