Befasohet Nasim Haradinaj: Ushtari nga Shqipëria i zbulon këtë gjë atij në emision!

0

Nasim Haradinaj ishte mysafirë në “Kojshia show”.

Ai u pyet shumë edhe për luftën e tij si dhe ushtarët e tij që morën pjesë në Koshare.

Sponzor

Papritmas në skenë shfaqet një ushtarë nga Shqipëria, shikoni çka i zbulon Nasim Haradinajt.

 

-Sponzor-