Bëhet i gjallë Gruevski, te ky shtet është arratisur

0

Më në fund ka reaguar edhe ish-kryeministri i Maqedonisë Nikola Gruevski i cili po kërkohet nga policia për të vuajtur dënimin me burg 2 vjet.

Gruevski ka njoftuar se është larguar nga Maqedonia për në Hungari ku dhe ka kërkuar azilpolitik.

“Në ditët e fundit kam marrë kërcënime të panumërta të jetës sime. Jam në budapest tani, dhe kam kërkuar azilpolitik nga autoritetet hungareze.

Unë gjithmonë do të mbetem besnik për Maqedoninë. Nuk do të heq dorë kurrë.” ka deklaruar ai.

-Sponzor-