Bëni gati qirinjët, nga nesër reduktime të shumta

0

KEDS përmes një komunikate për media ka njoftuar për lokacionet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë:

Sponzor

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.02.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 11:00 deri në ora 11:15 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besianës.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit 10 kV.

2.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003) prej orës 11:00 deri në ora 11:15 dhe prej orës 14:30 deri në ora 14:45

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçka e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.02.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazreku, Kojusha, Nasheci, Gurshita, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zymi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardh, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni komplet i transformatorit.

2.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova lll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dalja 21 (Kodi: 81084018) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele dhe demontimi i rrjetit të dyfishtë.

3.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Elektrom-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova lll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Inkubatori (Kodi: 81084019) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr. Tirana.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.02.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J22 Urbane (Kodi: 63000022) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-15,TSB-SH.L.P,TSB-27,TSB-48 (të gjitha këto trafostacione janë në Dardania I).

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrolli i sasisë së vajit në transformator.

2.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fabrika e Radiatorëve (Kodi: 60060013) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Radiatorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Tekstili ll -Albimi (Kodi: 60060014) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tekstili –Albimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Tekstili l Fluidi (Kodi: 60060015) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tekstili –Fluidi

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.02.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10 kV.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.02.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet

· Dalja 10 kV Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pograxhë, Qupev, Jellovc, Resnik dhe Jashanica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe testimi i grupeve matëse.

2.

Më 08.02.2018 në TS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Onix (Kodi: 54000003) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtorija, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagja e Re Banje, Banje Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagja dhe Delibegu.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i grupeve matëse.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.02.2018 në TS 35/10 kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi I Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 12 m.

-Sponzor-