Besa Gaxherri: Klina, Istogu ,Peja, Deçani dhe Juniku kanë qenë dhe mbeten bastione dhe simbole të uraganit të LDK-së

0

Kandidatja për deputete nga LDK,Besa Gaxherri ma shkruar se qytete si Klina, Istogu ,Peja, Deçani dhe Juniku kanë qenë dhe mbeten bastione dhe simbole të uraganit të LDK-së.

Ajo thotë se ky motiv fuqizon shtetin dhe ruan vlerat.

Sponzor

Postimi saj:

Klina, Istogu ,Peja, Deçani dhe Juniku kanë qenë dhe mbeten bastione dhe simbole të uraganit të LDK-së.

Të bashkuar, përplot zell e motiv për punë e fitore që fuqizon shtetin dhe shtetësinë, që ruan vlerat e shtetit tonë, të të arriturave tona, në Republikën e Kosovës.
#ShtetiShtet
#LDK132
#AvdullahHoti1
#BesaGaxherri15✅

-Sponzor-