Besim Dina: Artistat tanë t’i shajnë me babë e me nënë për vetëm 200 euro

0

Moderatori Besim Dina ishte i ftuar në emisionin ‘Përrallë me Tupan‘, shkruan GazetaBlic.

Bashkë me Valon Malokun, diskutuan tema të ndryshme.

Sponzor

Po ashtu ai foli edhe për muzikën në estradën tonë, ku dha disa kritika dhe tregoj se çka e definon një artist.

Ai tregoj edhe disa artista të huaj, të cilët shtjellojnë tema të ndryshme në këngët e tyre dhe ai është tamam një artist me vlera.

‘Ndërsa te ne vetëm ia jep 200 euro dhe t’i shan me babe dhe me nenë vetë jepja 200 euro nuk është ky artist‘ tha ai.

Shikojeni emisionin nga minuta e 1:28.

-Sponzor-