Ja kur pritet të bie bora e parë në Kosovë këtë vit

0

Tashmë në Kosovë kanë filluar të bien temperaturat dhe Kosova po afrohet drejt stinës së ftohtë asaj të dimrit.

Meteorologët paralajmërojnë se bora e parë në Kosovë do të vie në gjysmën e dytë të muajit tetor, ku edhe fillojnë të bien grimcat e para të dëborës.

-Sponzor-