Brahimaj viziton banorët e Qallapekut të Pejës, i japin mbështetje të fort

0

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Lahi Brahimaj, bashkë me ish-kryetarin e Pejës, Ali Berisha, kanë takuar banorët e Qallapeku të Pejes, vend prej të cilit vjen edhe vetë Ali Berisha.

Nga aty Brahimaj mori përkrahje të fuqishme drejt zgjedhjes së tij si deputet i Kuvendit të Kosovës.

Sponzor

Në fshatin Qallapek të Pejese, në vendlindjen e mikut tim Ali Berisha së bashku e vizituam dhe bashkëbiseduam me…

Posted by Lahi Brahimaj on Tuesday, October 1, 2019

-Sponzor-