Bujku mbjell pemë duke krijuar formën e zemrës, ja arsyeja

0

Një bujk në Angli mbolli mijëra pemë në fushën mbrapa shtëpisë së tij – por la një zonë në formë zemre në mes, të drejtuar nga shtëpia e fëmijërisë së gruas së tij.

Dhe siç tregojnë fotografitë më poshtë, gjesti i tij romantik tani ka marrë formë të përsosur pas rritjes së pemëve.

Sponzor

Tani kjo është një oazë në të cilën Winston ulet dhe kalon kohën e tij duke e kujtuar atë. /albeu.com/

-Sponzor-