Burim Ademi ‘kapet’ keq me shoqën e Feros

0

Burim Ademi, është kapur me ‘dissa’ me Rina Balajn, pjesë e ZappCrissit.

Kjo ka ardhur pasi Rina ka thënë se nuk merret me atë se çka bën Burim Ademi dhe si merret ai me të.

Por pas kësaj, ka ardhur menjeherë reagimi i Burim Ademit.

Burim Ademi, ka bërë një video, ku bën shaka me Rinën.

https://www.facebook.com/167332160563297/videos/353201618753531/

-Sponzor-