Butrint Azemi “Messi” i Vitisë që po çuditë me talentin e tij prej futbollisti

0

I ri në moshë, por jo edhe në karrierê e në fitore të korrura.

Emrin e ka Butrint por në Viti e njohin si “Messi” i qytetit.

Sponzor

Butrint Azemi me një talent të jashtëzakonshem prej futbollisti, po kërkohet tashmë shumë nga klube të ndryshme.

Kjo nuk do të bëhej e pamundur pa trajnerë e tij Enver e Granit Halili.

Butrinti ka fituar disa ndeshje e kupa dhe është drejt sukseseve në karrierë.

-Sponzor-