Çfarë i ndodhi gruas së Erdoganit në mes të Beogradit?

0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (sağda), Sırbistan temasları kapsamında Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic (solda) ile Sancak bölgesinin en büyük şehri Novi Pazar’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Novi Pazar Belediyesi'nin önünde halka hitap etti. ( Murat Kula - Anadolu Ajansı )

Emine Erdogan, gruaja e Presidentit turk Recep Tayyip Erdogan, duke e anashkaluar plotësisht protokollin, u shfaq në tregun Bajloni në Beograd gjatë vizitës së saj në Serbi.

Ndërsa bashkëshorti i saj, presidenti Erdogan po zhvillonte takime me Presidentin serb Aleksandër Vuçiç dhe zyrtarë të tjerë, Emine Erdogan në treg po pyeste për çmimin e boronicave, domateve, specave, patateve.

Gruaja e Erdoganit kaloi mbi gjysmë ore aty duke biseduar me shitësit dhe qytetarët.

Disa nga shitësit u tronditën kur shoqëruesit u sqaruan atyre se ajo ishte Zonja e Parë e Turqisë, derisa një zonjë që shiste rrush u përpoq të pyeste Eminen se si do të përfundonte një nga serialet e njohura turke, por pa sukses.

-Sponzor-