Çfarë po ndodhë, Maqedonia ‘kallet’ flakë – Ja detajet e fundit nga atje

0

Është tensionuar keq gjendja sonte në Maqedoni. Shumë qytetarë maqedonas kanë filluar të dalin në rrugët e Shkupit për ta kundërshtuar emrin e ri të shtetit i cili u arrit sot mes Greqisë dhe Maqedonisë, raporton Gazerta NewBorn.

Sic po raportohet atje kanë dalur qindra njerëz në rrugët e Shkupit për ta kundërshtuar emrin e ri të Maqedonisë

Sponzor

Burime të Gazetës NewBorn bëjnë me dije se protesta është thirrur nën urdhërin e Nikolla Gruevskit ish-kryeministër i Maqedonisë

Gazeta NewBorn, do të iu mbajë të informuar me ngjarjet në Maqedoni…

-Sponzor-