Çfarë selami i kishte çuar Adem Demaçi Adem Jasharit gjatë kohës së luftës (VIDEO)

0

Është shqiptari të cilin më së shumti e ka mbajtur në burg Serbia. Por, Adem Demaçi ka mbetur i pathyeshëm, i papërkulur dhe i pa dorëzuar përballë hegjemonizmit serb.

Arkivi i Redaksisë Pa Rrotlla.net ju sjellë videon ,ku  mund të  dëgjoni se çfarë porosie i kishte përcjellur Adem Demaçi  Adem Jasharit  dhe si i ishte pergjigjur ai.

 

-Sponzor-