Cilit vëlla i ngjan më shumë!? Njihuni me motrën e kryeministrit, Ramush Haradinaj!

0

Kemi dëgjuar e lexuar shumë lajme për vëllezërit Haradinaj.

Mirëpo për të gjithë juve qe nuk dini Vëllezërit Haradinaj kanë edhe një motër të vogël e cila quhet Antigona.

Sponzor

Antigona është vajza e vogël e shtëpsë, e cila tashmë është nënë e dy fëmijëve.

Ajo është një grua shumë e bukur dhe e brishtë.

Më poshtë mund të shihni disa fotografi të saj…

-Sponzor-