Çmenduri, të bëhesh polic në Vietnam është një tmerr i vërtetë

0

Nën rreshjet e shiut, kandidatët për polic në Vietnam duhet të durojnë gozhdët, gurët mbi bark dhe goditjet me hekur.

E gjithë kjo bëhet në kuadër për tu bërë polic i këtij shteti, gjithë ky maltretim bëhet për një vennd pune si polic i Vietnamit, transmeton Gazeta NewBorn.

Çmenduri, të bëhesh polic në Vietnam është një tmerr i vërtetë

Nën rreshjet e shiut, kandidatët për polic në Vietnam duhet të durojnë gozhdët, gurët mbi bark dhe goditjet me hekur.

Posted by Albeu.com Kosova on Wednesday, October 10, 2018

-Sponzor-