Daçiq: Do të kërkojmë që Kosova në OKB të jetë me të vjetrën

0

Serbia do t’iu kërkojë të gjithë anëtarëve të Këshillit të Sigurimit të OKB të respektojnë Rezolutën 1244 dhe të diskutojnë Kosovën në sesionet publike të Këshillit të Sigurimit të OKB, që nuk duhet të hiqen.

Kështu ka thënë ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq.

Sponzor

Kryediplomati serb këto komente i bëri për Sputnik pasi që Mbretëria e Bashkuar pritet të ndërmarrë një iniciativë për mbylljen e seancave për Kosovë brenda Këshillit të Sigurimit të OKB-së për publikun apo edhe ta shfuqizojë atë, transmeton Gazeta NewBorn.

-Sponzor-