Daçiq me fjalë të forta: Në 2019 me Kosovën do të merremi me një format tjetër

0

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq tha se në 2019-ën, Serbia me siguri do të merret intensivisht me çështjen e Kosovës dhe “ndoshta në një format tjetër “.“Askush nuk mund të thotë se do ta zgjidhim çështjen e Kosovës vitin e ardhshëm, të paktën asnjë nga politikanët seriozë në vendin tonë dhe në botë. Sa më përket mua, unë do të doja të kisha një marrëveshje dhe një zgjidhje nesër, por kjo nuk është reale, për të përfunduar ” tha kryediplomati serb për gazetën “Novosti”.

-Sponzor-