Dalin në shitje banesat “Royal Residence” në Pejë

0

Kanë dalur në shtije banesat “Royal Residenc” në Pejë e cila gjendet ne lagjen Puhovc afër Parkut të Spitalit.

• Ka dokumentacion të rregullt
• Ndërtim i ri (në ndërtim e sipër)
• E shtruar-Laminat
• Ngrohje me energji elektrike (sistemi ndër pod Vaillant ) sistemi Viega
• Dritare me 3 xhama , dera e hymjes e blinduar Italiane, dyert e brendshme të Ukajt.

Sponzor

https://www.facebook.com/RoyalResidencePeje/

• Garazha nëntokësore, poashtu me mundësi te mjaftueshme të parkingut afër objektit.
• Kamerat
Specifikat: Pozita e objektit mundëson pamje të bukur të bjeshkëve të Rugovës, ka parkun e spitalit afër me pisha ,hapesirë për ecje dhe rekreacion. Madhështore e bën qetësia e lokacionit ku gjendet objekti dhe hapësirat e gjëlberuara, që ju ofrojnë klientëve një jetë të qetë dhe të begatshme 

-Sponzor-