Dalin rezultatet e sondazhit të fundit: Kështu rënditën partitë politike

0

Analisti politik Armend Muja, i cili për një kohë të gjatë ka bërë edhe sondazhe për zgjedhje të ndryshme ka dhënë rezultatet e fundit.

Ai ka thënë se PDK-ja, ka ngritje të votave prej 3.5%, LDK-ja, ka rënie prej më shumë se 2%, koalicioni AAK-PSD, ka pësuar një rënie prej 1.8%, derisa Vetëvendosje nuk ka pasur.

Sponzor

Sipas tij në garë për vend të parë janë PDK dhe LDK, por nuk mund të anashkolhen as Vetëvendosje dhe AAK e PSD.

-Sponzor-