Dardanët nderojnë Fadil Vokrrin, shpalosin banerin “Heroi Ynë”

0
Në minutën e nëntë të gjithë tifozët janë çuar në këmbë dhe kanë shpalosur një baner dedim për Fadil Vokrrin.

Në banes është shfaqur fotografia e ish-presidentit të FFK-së si dhe mbishkrimi “heroi ynë”.

Në minutën e nëntë “Dardanët” kanë shpalosur banerin për shkak se ai barte numrin nëntë në fanellë sa ishte futbollistë aktiv.

Sponzor

Ata gjithashtu kanë thirrur edhe emrin e tij.

-Sponzor-