Dasma e ka lodhur shumë nusen e Nexhatit, në këtë gjendje ka përfunduar ajo

0

Këngëtarja shumë e njohur, Remzie Osmani, martoi djalin.

Ata morën nusen me kurshq dhe sot pritet ta bëjnë dasmën e madhe, shkruan ORAinfo.\

Sponzor

E ata që morën vëmendjen janë padyshim familja e Remzies.

Nusja e vëllait të saj Nexhatit u duk shumë bukur në dasmën e Gëzimes e Hamzës.

E sot ajo ka publikuar një foto në të cilën po duket shumë e lodhur.

-Sponzor-